Maddie: De meest fotogenieke hond van Instagram

Maddie: De meest fotogenieke hond van Instagram

Het lijkt wel de droom van iedere hondenliefhebber en fotograaf maar voor baasje Theron Humphrey was het zeker geen bedrog. Maak kennis met de meest fotogenieke hond van Instagram: Maddie.

Fotoproject ‘This Wild Idea’ ontstond toen fotograaf Theron Humphrey zijn baan als studiofotograaf opgaf en besloot om Amerika rond te reizen. Zijn doel was om in dertig dagen dertig verhalen te vertellen middels zijn fotografie.

En toen was daar zijn hond Maddie, mee op reis en Theron besluit foto’s te maken terwijl ze op willekeurige dingen staat. Zo ontstond de prachtige fotoserie “Maddie Stands On Things”.

Maddie

Maar dan blijkt dat niet alleen Theron zelf is gecharmeerd door Maddie. Onder andere National Geographic, CNN en People Magazine zijn gefascineerd door de foto’s en pikken het op.

Volgens Theron zit het geheim van de foto’s hem ook in de unieke vertrouwensband die hij met zijn hond heeft opgebouwd. “De band met je huisdier staat en valt met hoeveel tijd je aan elkaar spendeert. Daarnaast scheelt het een hele hoop dat Maddie áltijd in een goede bui lijkt te zijn.” Een trotse eigenaar spreekt.

Ondertussen hebben Maddie en Theron megaveel volgers op Instagram: https://instagram.com/thiswildidea/

Bekijk hier het leuke interview met Theron op de set van Today.

Ik denk dat het verhaal van Theron en Maddie een goede les is voor elke fotograaf. Durf uit je comfort zone te stappen, maak op jouw manier jouw spannende reis en probeer de momenten te vangen die puur en bijzonder zijn. De momenten die het delen waard zijn en anderen weten te raken. Op die manier ben je echt van waarde als fotograaf.

Op welke manier probeer jij uniek en persoonlijk te blijven? Laat hieronder jouw reactie achter!

Beeld: www.thiswildidea.com

Over de schrijver
Laura heeft van 2008 tot 2016 fulltime als zelfstandig gevestigd fotograaf gewerkt. Haar kracht ligt vooral op het gebied van portret-, en redactionele fotografie. Naast zelf fotograferen vindt Laura het super om (startende) fotografen te helpen met tips en informatie over fotografie in het algemeen en ondernemen, marketing, je website, social media en alle andere belangrijke zaken rondom je fotografie onderneming. In de afgelopen jaren heeft Laura diverse online fotografie cursussen ontwikkelt en online cursussen over geld verdienen als fotograaf.
Sonja Goed
Door

Sonja Goed

op 25 Mar 2015

Haha, wat een prachtige foto's!! De huisdiermodellen hoef je nooit te vertellen hoe ze moeten zitten, staan of kijken, het gaat allemaal vanzelf, zolang je als fotograaf maar je vinger bij de ontspanknop houd!

Laura
Door

Laura

op 03 May 2015

Ja inderdaad ;) Altijd heerlijk om dieren te fotograferen!

Marlies
Door

Marlies

op 27 Jul 2016

Deze hond is een fenomeen! Heb nog nooit een dier zo goed op de foto gezien!

Rinette
Door

Rinette

op 16 Oct 2016

Fantastisch!

Coralee
Door

Coralee

op 05 Jun 2017

Sharp thnngiik! Thanks for the answer.

Reactie plaatsen