Fotografie bestemmingen: Hier schiet je prachtige foto's
arrow_drop_up arrow_drop_down
2 november 2018 

Fotografie bestemmingen: Hier schiet je prachtige foto's

Je kunt dichtbij huis je camera pakken, maar er zijn tálloze fotografie bestemmingen in de wereld waar je perfecte plaatjes kunt schieten. Daarom worden in dit blog vijf plaatsen gepresenteerd die het fotograferen waard zijn!

London Eye – Engeland

Fotograferen in Londen

Een ritje in het reuzenrad London Eye is niet alleen een leuke activiteit, het is ook een perfecte locatie voor de mooiste foto’s. Met name met zonopkomst en -ondergang, zoals op de foto is te zien. Je hebt prachtig uitzicht op de rivier Theems, het Palace of Westminster en de rest van Londen. Het bezoeken waard dus deze fotografie bestemming!

Tromsø – Noorwegen

Tromsø is een stad in Noorwegen, waar je de grootste kans hebt om het noorderlicht te zien. Het noorderlicht fotograferen is een unieke beleving, iets wat je als fotograaf echt eens moet hebben gedaan! Van september tot april kan je het noorderlicht het beste bewonderen.

Etna vulkaan – Sicilië

Fotografie bestemmingen in Italie, de Etna

Sicilië heet niet voor niets ’een paradijs in de Middellandse zee’. Het eiland staat bekend om haar populaire vakantiebestemming door zon, zee en strand. Maar vergeet niet dat Sicilië daarnaast over schitterende bezienswaardigheden beschikt, zoals de Etna vulkaan. Je kunt de vulkaan beklimmen en lavastenen verzamelen, maar ook prachtige plaatjes schieten!

Santorini – Griekenland

Fotorgaferen in Griekenland

Een schitterend eiland dat vaak vergeten wordt, is Santorini in Griekenland. Dat is zonde, want Santorini beschikt over een afwisselend landschap, witgekalkte huisjes, kerkjes, een helderblauwe zee en donkere vulkaanrotsen. Een indrukwekkend eiland waar de camera zeker op zijn plaats is.

Roemenië

Een zonnig land, bekende bezienswaardigheden, uitgestrekte zeeën en meren: dat is waar een reisbestemming al snel aan tipt. Een land dat dit niet heeft, wordt niet eens meegenomen het plannen van een mooie reis. Roemenië is zo’n land. Terwijl zij beschikt over zoutmijnen, kastelen, kloosters en kerken waar jouw camera gegarandeerd plaatjes blijft schieten!

Fly Drive Vakantie  is dagelijks bezig met mooie reisbestemmingen en heeft bovenstaande plaatsen dan ook geselecteerd.

Wat zijn jouw favoriete fotografieplaatsen? Laat het weten via onderstaand reactieformulier!

Over de schrijver
Laura de Haan werkt sinds 2008 fulltime als zelfstandig gevestigd fotograaf. De afgelopen jaren heeft Laura met honderden ondernemers en sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en (internet)marketing, gezondheid en spiritualiteit gewerkt. Ze vindt het heerlijk met positieve mensen te werken en bij te dragen aan de positionering en promotie van collega ondernemers. Haar kracht ligt vooral op het gebied van portret-, en redactionele fotografie. Naast zelf fotograferen vindt Laura het super om (startende) fotografen te helpen met tips en informatie over ondernemen, marketing, je website, social media en alle andere belangrijke zaken rondom je fotografie onderneming. Sinds de lancering van de online cursus 'Geld Verdienen Met Je Foto's' in september 2014 heeft Laura al meer dan 500 fotografen verder geholpen en is het helpen van fotografen een grote passie geworden waar Laura dagelijks tijd aan besteedt. Deel, groei en have fun is haar motto!
Reactie plaatsen