Gratis e-book 'De 10 Basisstappen van Fotografie'

Het e-book heeft een nieuw design en updates gekregen!

Ga snel zelf aan de slag met de tips en opdrachten :)

In dit e-book ontdek je:

  • Welke apparatuur je nodig hebt in welke situaties
  • Wat er allemaal bij komt kijken bij het maken van een goede foto
  • Wat je allemaal mee neemt als je gaat fotograferen
  • Hoe je krachtige composities kunt maken
  • Hoe je met verschillende lichtomstandigheden om kunt gaan
  • Waar je rekening mee moet houden als je mensen gaat fotograferen
  • En nog veel meer!
50%
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang dit e-book als welkomstgeschenk!
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden
Download e-book

Mijn naam is Laura de Haan en ik werk al jarenlang als zelfstandig fotograaf. In al die jaren heb ik veel fotografie liefhebbers geholpen met workshops en informatie en advies. Mijn ervaring en tips vind je in dit e-book! Dit e-book is vooral leuk en leerzaam voor startende (hobby) fotografen!

Als je jezelf aanmeldt voor mijn mailinglijst ontvang je het e-book en mailtjes met nog meer informatie en tips over fotografie.

Lees hier ervaringen van lezers:

Mieke van der Welle

Ik heb met belangstelling jouw e-boek gelezen. Er staat heel veel nuttige informatie in en ik ga het zeker nog vaker gebruiken. En zie het meer als een werkboek. Wat ik ook belangrijk vind is dat je de omgangsregels benoemd mbt de mensen die je wilt fotograferen. Verder vind ik het geweldig dat je zoveel kennis en ervaring deelt met anderen. Ik kijk regelmatig in het boek wanneer ik over een bepaald onderwerp iets meer wil weten. 

Bedankt!

Steven Konings
Bedankt voor het E-book-Basisstappen-van-fotografie. Hierin staan een heleboel tips om goed te fotograferen. Voor mij is met name tip 10 DOEN DOEN DOEN van belang. Na mijn basis opleiding fotografie en de eerste fase van de opleiding fotografie aan de fotoacademie in Rotterdam volg ik nu een cursus portret bij SKVR en heb me bij jou ingeschreven voor de masterclass Geld Verdienen Met Je Foto’s. Mijn doel is om parttime als fotograaf aan de slag te gaan. Ik hoop op een leuke samenwerking.

Michiel

Als een wat meer ervaren amateur fotograaf heb ik je e-book met de 10 basisstappen gedownload om te kijken of het iets was voor een vriend van mij, die net een nieuwe D5200 heeft gekocht en die daarvoor alleen met een Panasonic compact camera op auto had gefotografeerd. Ik heb het e-book snel doorgenomen en was verbaasd over de hoeveel keren dat ik mezelf moest zeggen “Oh ja, dat is waar ook” of “Oh ja, daar moet ik ook aan denken, als ik de volgende keer met vakantie ga”

Ja, ik wil het e-book ontvangen!

Klik op de knop hieronder om het e-book te downloaden

50%
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang dit e-book als welkomstgeschenk!
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden
Download pdf