Download het gratis E-book en ontdek snel de 10 Basisstappen van Fotografie.
Gratis fotografie e-bookDirect downloaden

Page content

Ervaringen

Hier kun je ervaringen met onze cursussen en e-books lezen:

Sandrien de Bruijn-Mesman

Via deze weg wil ik je even laten weten dat ik ontzettend tevredenen met de cursus "Geld verdienen met fotografie" Ik ben inmiddels bij Module 3 en heb veel tips en ideeën gekregen. Het zorgde er ook voor dat ik over de door mijzelf opgeworpen drempels kon stappen en heel veel nieuwe ideeën kreeg. Ook de coachingsessie die ik zojuist (online via Skype) heb gekregen was heel waardevol! Je hebt me weer een nieuw inzicht gegeven om mooie foto's te gaan maken! Dank je wel daarvoor!

Ferdy Korpershoek

Ik ben al volop bezig met je cursus. Gaaf dat je NLP gedaan hebt! Ik ben daar ook mee bezig. Je hebt vast wel eens gehoord van Antony Robbins 🙂 Ik vind het zo gaaf hoe je je fotografie aanpakt! En wat heb je een mooie portfolio! De tips die je geeft in je cursus zijn super! Ik hoop er over een tijdje ook zo voor te staan zoals jij er nu voor staat!

Tony Taylor

I've been busy with the course several weeks now and am more than satisfied with it, I look forward to the next module each week, it’s almost relaxing to follow! Full with personal advice and handy tips. Laura has found a way to share her life experiences combined with her photography skills in an exhilarating way.

Els Pluym

Ik vind het heerlijk om de cursus te volgen. Je zet een aantal dingen heel helder en open neer. Dat stimuleert!!
Het sluit heel goed aan op wat ik een erg prettige manier van werken vind.

Sonja Goed

Ik krijg het gevoel een complete opleiding te volgen om mezelf straks als zelfstandig werkend fotograaf te kunnen melden bij de KvK.
Waar haal je je klanten vandaan, wat is een goede manier om ervaring op te doen, welke prijzen kun je berekenen, op welke manier kun je naamsbekendheid voor jezelf genereren.

Ik heb ondertussen via Workflowy (Laura's advies uit de vorige module voor een to do list) een overzicht gemaakt van de stappen die ik moet nemen om een begin te maken met het realiseren van mijn doelen op korte en langere termijn.
Ik heb nog een heleboel te doen maar Laura maakt het me wel een heel stuk makkelijker om die stappen op de juiste manier te zetten.

Laura, je bent een topper dat je dit allemaal wilt delen, je ervaring spreekt duidelijk door in je lessen... Als ik alleen al voor mezelf spreek dan kan ik zeggen dat ik het heb ervaren (en dat zal het natuurlijk blijven) als een enorme hulp, vraagbaak, motivatietool en kennisbank en dit zal mijn business een prima en doordachte start geven 

Ik ben er van overtuigd dat er nog heel veel mensen jou cursus gaan gebruiken om succesvol te beginnen.

Dank je wel Laura!! 

Jelle Kaldenbach

Je hebt dit weer goed aangepakt Laura, een mooi totaalpakket waar volgens mij veel behoefte aan is!

Anne-Sophie Hermans

Ik heb onlangs de Module De Portret Uitdaging gevolgd en afgerond. Voor het eerst dat ik een fotografiecursus online heb gevolgd. Het is me goed bevallen. De opbouw van de cursus vind ik erg prettig, het wordt steeds wat uitdagender. Ik had ervoor gekozen om ook individuele feedback te ontvangen en daar heb ik veel van opgestoken. In de besloten Facebook groep vond ik het vooral erg leuk om te zien hoe een ieder zijn eigen, originele invulling aan de opdracht geeft. De cursus eindigde met een webinar waarin diverse foto's door de docent werden behandeld en vragen gesteld konden worden. Zeker een aanrader en mijn aanbeveling zou zijn om deze vaker te geven gedurende de cursus. Al met al een inspirerende cursus!

FotoJam

Laura en het team, Het was een superdag. Veel gelopen en gefietst in rotterdam, maar het was prachtig. Bedank nogmaals Grts Ton

Hoi Laura, Geweldig deze bonusopdracht! Het was een superdag gisteren! Geweldig mooi weer, veel activiteiten in de stad en leuke ontmoetingen! Bedankt voor de organisatie van een zeer geslaagd evenement! Nu aan de slag! Groetjes Esther

Hallo Laura Ik wil even een complement aan jou en aan de overige bedenkers geven van FotoJam Het is een super leuke dag geweest met heerlijk mooi weer Bedankt Ik zou zeggen tot volgend jaar FOTOJAM-TEAM, mijn complimenten voor dit geweldige, tijd- en energie-vretende project wat jullie hebben opgezet!!!

Klik hier als je meer ervaringen wil lezen m.b.t. mijn fotografiewerk en ebooks

 

Comment Section

120 reacties op “Ervaringen


Door Rieke Brouwer op 6 april 2015

Ik heb het boek niet gedownload, omdat ik mezelf te oud vind om dit te gaan doen. Ik fotografeer uitsluitend als hobby en blijf dit zeker ook doen, maar verder niets. Veel succes met al je initiatieven.


Door Laura op 3 mei 2015

Dankje Rieke, jij veel succes met je fotografie activiteiten!


Door Rieke Brouwer op 6 april 2015

Ik heb het boek niet gedownload, omdat ik mezelf te oud vind om dit te gaan doen. Ik fotografeer uitsluitend als hobby en blijf dit zeker ook doen, maar verder niets. Veel succes met al je initiatieven.


Door Laura op 3 mei 2015

Dankje Rieke, jij veel succes met je fotografie activiteiten!


Door Van Baelen Francois op 20 april 2015

Het is zeer interessante en leuke, bruikbare info.
Fijn dat ik dit via jou kan ontdekken.


Door Van Baelen Francois op 20 april 2015

Het is zeer interessante en leuke, bruikbare info.
Fijn dat ik dit via jou kan ontdekken.


Door Laura op 3 mei 2015

Leuk om te horen Baelen! Dankje!


Door Laura op 3 mei 2015

Leuk om te horen Baelen! Dankje!


Door Tony Taylor op 6 mei 2015

I’ve been busy with the course several weeks now and am more than satisfied with it, I look forward to the next module each week, it’s almost relaxing to follow! Full with personal advice and handy tips. Laura has found a way to share her life experiences combined with her photography skills in an exhilarating way.


Door Laura op 16 mei 2015

Thank you so much Tony! It’s been a pleasure working with you 🙂


Door Tony Taylor op 6 mei 2015

I’ve been busy with the course several weeks now and am more than satisfied with it, I look forward to the next module each week, it’s almost relaxing to follow! Full with personal advice and handy tips. Laura has found a way to share her life experiences combined with her photography skills in an exhilarating way.


Door Laura op 16 mei 2015

Thank you so much Tony! It’s been a pleasure working with you 🙂


Door nico op 27 juli 2015

ben aardig bezig met fotografie na de webinar over het geld verdienen met
alleen die foto’s mag en kan ik niet op mijn website plaatsen geen toestemming wat ik kan begrijpen zijn toch wel prive (geen Naaktfotografie).
en alles wat ik aangeleverd krijg van je wordt volledig door gelezen want mijn idee is dat er altijd wel iets nieuws in staat dat je kan gebruiken. bedankt hiervoor


Door Laura op 5 augustus 2015

Heel graag gedaan Nico!

Mijn ervaring is dat de meeste mensen het prima vinden als je hun foto’s gebruikt voor je portfolio, mits ze blij met de foto’s zijn natuurlijk. Gewoon nog even doorgaan dus en van tevoren afspraken maken!

Heel veel succes!


Door nico op 27 juli 2015

ben aardig bezig met fotografie na de webinar over het geld verdienen met
alleen die foto’s mag en kan ik niet op mijn website plaatsen geen toestemming wat ik kan begrijpen zijn toch wel prive (geen Naaktfotografie).
en alles wat ik aangeleverd krijg van je wordt volledig door gelezen want mijn idee is dat er altijd wel iets nieuws in staat dat je kan gebruiken. bedankt hiervoor


Door Laura op 5 augustus 2015

Heel graag gedaan Nico!

Mijn ervaring is dat de meeste mensen het prima vinden als je hun foto’s gebruikt voor je portfolio, mits ze blij met de foto’s zijn natuurlijk. Gewoon nog even doorgaan dus en van tevoren afspraken maken!

Heel veel succes!


Door zanders donald op 4 augustus 2015

ik heb die E-book gelezen, maar ik ben nog niet aan mijn proefstuk toe, ben nog maar een beginner, en zal eerst goede foto’s kunnen maken, en zo opbouwen, met matriaal enz.. maar is wel leuk op te lezen, en bij te houden, voor dat ik goed aan de slag kan gaan.


Door Laura op 5 augustus 2015

Zeker Donald, dan heb je vast een idee!
Veel succes!


Door zanders donald op 4 augustus 2015

ik heb die E-book gelezen, maar ik ben nog niet aan mijn proefstuk toe, ben nog maar een beginner, en zal eerst goede foto’s kunnen maken, en zo opbouwen, met matriaal enz.. maar is wel leuk op te lezen, en bij te houden, voor dat ik goed aan de slag kan gaan.


Door Laura op 5 augustus 2015

Zeker Donald, dan heb je vast een idee!
Veel succes!


Door Annemarie Vriends op 28 september 2015

Hoi Laura,
Het Stappenplan geeft mij duidelijkheid. Een goede leidraad voor mij, om zaken
stapsgewijs aan te aanpakken. Ik ben chaotisch en kan gauw het overzicht verliezen. Ik ben er nog niet actief meebezig maar ik ben blij dat ik het Stappenplan achter de hand heb.

Gr. Annemarie Vriends


Door Laura op 9 oktober 2015

Fijn Annemarie! Probeer er elke week wat tijd voor in te plannen. Het Internet kan een enorm hulpmiddel zijn om je netwerk uit te breiden en nieuwe klanten te krijgen.

Succes!!


Door Annemarie Vriends op 28 september 2015

Hoi Laura,
Het Stappenplan geeft mij duidelijkheid. Een goede leidraad voor mij, om zaken
stapsgewijs aan te aanpakken. Ik ben chaotisch en kan gauw het overzicht verliezen. Ik ben er nog niet actief meebezig maar ik ben blij dat ik het Stappenplan achter de hand heb.

Gr. Annemarie Vriends


Door Laura op 9 oktober 2015

Fijn Annemarie! Probeer er elke week wat tijd voor in te plannen. Het Internet kan een enorm hulpmiddel zijn om je netwerk uit te breiden en nieuwe klanten te krijgen.

Succes!!


Door Ferdy op 17 januari 2016

Hallo Laura, zeer bruikbare en nuttige tips voor mij als beginneling. Dank daarvoor!



Door Ferdy op 17 januari 2016

Hallo Laura, zeer bruikbare en nuttige tips voor mij als beginneling. Dank daarvoor!



Door Alle Oldenbeuving op 18 januari 2016

Hallo Laura,

Sorry Laura, ik heb jouw boek wel al gedownload maar nog niet gelezen.
Op moment ben ik druk bezig met het opbouwen van mijn website.
Maar ik zal jouw boek zeker deze week nog lezen.

groet,
Alle


Door Laura op 5 april 2016

Neem de tijd Alle 😉 Heel veel succes!!


Door Alle Oldenbeuving op 18 januari 2016

Hallo Laura,

Sorry Laura, ik heb jouw boek wel al gedownload maar nog niet gelezen.
Op moment ben ik druk bezig met het opbouwen van mijn website.
Maar ik zal jouw boek zeker deze week nog lezen.

groet,
Alle


Door Laura op 5 april 2016

Neem de tijd Alle 😉 Heel veel succes!!


Door Eva op 21 januari 2016

Ik heb het boek gelezen en vond het goed geschreven, maar er stond niets nieuw in voor mij. Ik vond het wel goed om alles nogmaals te lezen en mijn geheugen op te frissen. Dank je wel. Groetjes, Eva.


Door Laura op 5 april 2016

Altijd goed om je geheugen op te frissen Eva 😉


Door Eva op 21 januari 2016

Ik heb het boek gelezen en vond het goed geschreven, maar er stond niets nieuw in voor mij. Ik vond het wel goed om alles nogmaals te lezen en mijn geheugen op te frissen. Dank je wel. Groetjes, Eva.


Door Laura op 5 april 2016

Altijd goed om je geheugen op te frissen Eva 😉


Door Ron buvi op 22 januari 2016

Leuke en goede tips gelezen! Ik heb nog wel een vraag over een onderwerp dat hieraan gekoppeld is.
Als je enige jaren digitaal gefotografeerd heb diverse pc en laptops hebt gebruikt staan je foto’s her en der. Dan koop je een externe harde schijf en kom je tot de ontdekking dat veel foto’s dubbel hebt, bestandsnaam vd camera is nog wel te sorteren, maar hoe ontdubbel je de foto’s die om de een of andere reden herbenoemd zijn.
De vraag simpel gesteld zijn er programma’s die op pixel niveau foto’s kunnen vergelijken? En welk programma is geschikt om je foto collectie te sorteren en beheren..


Door Laura op 5 april 2016

Dankje Ron!
Ik maak altijd een selectie die ik via een Photoshopbatch een eigen naam geef. Wel een gedoe allemaal hè het veilig en praktisch opslaan van foto’s 😉
Succes!!


Door Ron buvi op 22 januari 2016

Leuke en goede tips gelezen! Ik heb nog wel een vraag over een onderwerp dat hieraan gekoppeld is.
Als je enige jaren digitaal gefotografeerd heb diverse pc en laptops hebt gebruikt staan je foto’s her en der. Dan koop je een externe harde schijf en kom je tot de ontdekking dat veel foto’s dubbel hebt, bestandsnaam vd camera is nog wel te sorteren, maar hoe ontdubbel je de foto’s die om de een of andere reden herbenoemd zijn.
De vraag simpel gesteld zijn er programma’s die op pixel niveau foto’s kunnen vergelijken? En welk programma is geschikt om je foto collectie te sorteren en beheren..


Door Laura op 5 april 2016

Dankje Ron!
Ik maak altijd een selectie die ik via een Photoshopbatch een eigen naam geef. Wel een gedoe allemaal hè het veilig en praktisch opslaan van foto’s 😉
Succes!!


Door Dyon Spiler op 26 januari 2016

Ik ben zeer tevreden over u e-book
ik ben zelf een beginnende fotograaf als hobby doe ik dit.
Ik weet zelf nog niet zo heel van de functie van de camera af daarom wil ik eerst alles er over weten en wat alles n houd. Wil mij graag gaan specialiseren in Time Laps. maar moet natuurlijk eerst eten wat de beste instellingen zijn voor mooie fotoshots.

u legt alles in het boek zo goed mogelijk op een makkelijke leuke mannier uit


Door Laura op 5 april 2016

Wat leuk om te horen Dyon, dankje en heel veel succes met alles!


Door Dyon Spiler op 26 januari 2016

Ik ben zeer tevreden over u e-book
ik ben zelf een beginnende fotograaf als hobby doe ik dit.
Ik weet zelf nog niet zo heel van de functie van de camera af daarom wil ik eerst alles er over weten en wat alles n houd. Wil mij graag gaan specialiseren in Time Laps. maar moet natuurlijk eerst eten wat de beste instellingen zijn voor mooie fotoshots.

u legt alles in het boek zo goed mogelijk op een makkelijke leuke mannier uit


Door Laura op 5 april 2016

Wat leuk om te horen Dyon, dankje en heel veel succes met alles!


Door Ton E op 29 januari 2016

Ja ik heb het uit, goed duidelijk omschreven, en heb er wel weer tips uitgehaald


Door Laura op 5 april 2016

Thnx, goed om te horen Ton!


Door Ton E op 29 januari 2016

Ja ik heb het uit, goed duidelijk omschreven, en heb er wel weer tips uitgehaald


Door Laura op 5 april 2016

Thnx, goed om te horen Ton!


Door Henk op 31 januari 2016

Ik heb het boekje vorige week ge download en netjes gebonden. Het is leuk en leerzaam boekje. Je kunt altijd nog leren van elkaar ook nog als je al 40jaar fotografeert.


Door Laura op 5 april 2016

Nou dat is een mooi compliment en wat leuk dat je al 40 jaar fotografeert! Dat moet ik nog zien te redden 😉


Door Henk op 31 januari 2016

Ik heb het boekje vorige week ge download en netjes gebonden. Het is leuk en leerzaam boekje. Je kunt altijd nog leren van elkaar ook nog als je al 40jaar fotografeert.


Door Laura op 5 april 2016

Nou dat is een mooi compliment en wat leuk dat je al 40 jaar fotografeert! Dat moet ik nog zien te redden 😉


Door Martin op 15 februari 2016

Hartstikke leuk boekje over hoe je in de basis “aan het werk” kunt/moet gaan in de fotografie.

Heb toch weer nieuwe dingen gelezen en ook weer van die oh ja momenten gehad.


Door Laura op 5 april 2016

Top Martin, fijn dat je er wat aan hebt gehad!


Door Martin op 15 februari 2016

Hartstikke leuk boekje over hoe je in de basis “aan het werk” kunt/moet gaan in de fotografie.

Heb toch weer nieuwe dingen gelezen en ook weer van die oh ja momenten gehad.


Door Laura op 5 april 2016

Top Martin, fijn dat je er wat aan hebt gehad!


Door hans op 16 april 2016

Beste Laura
Fijn dat ik het e book binnen mocht halen
Zal er zeker in de toekomst me eigen er in verdiepen
Heb op het moment weinig tijd
Nogmaals bedankt

MVG hans van de laar


Door Laura op 18 april 2016

Heel graag gedaan Hans, veel plezier er dan mee t.z.t!


Door hans op 16 april 2016

Beste Laura
Fijn dat ik het e book binnen mocht halen
Zal er zeker in de toekomst me eigen er in verdiepen
Heb op het moment weinig tijd
Nogmaals bedankt

MVG hans van de laar


Door Laura op 18 april 2016

Heel graag gedaan Hans, veel plezier er dan mee t.z.t!


Door Jacob Schenkel op 20 april 2016

Beste Laura,

Een heel mooi pakket en informatie over fotografie, prachtige tips denk dat veel mensen hier wat aan hebben ook ik ben nu al een tijdje bezig en moet eerlijk bekennen het valt niet mee ik maak prachtige foto’s soms vooral van natuur de 4 jaargetijden avond fotografie en sport voetbal en basketbal ik doe dat met de Sony cybershot DSC- HX400V en met mijn mobieltje de Samsung galaxy K-Zoom maar mijn grote wens is toch wel werken met een spiegelreflex camera de volgende stap voor mij.
Bij deze wil ik je hartelijk bedanken dat ik het e-book mocht downloaden en doornemen.

Met Vriendelijk Groet,
Jacob Schenkel , Groningen


Door Jacob Schenkel op 20 april 2016

Beste Laura,

Een heel mooi pakket en informatie over fotografie, prachtige tips denk dat veel mensen hier wat aan hebben ook ik ben nu al een tijdje bezig en moet eerlijk bekennen het valt niet mee ik maak prachtige foto’s soms vooral van natuur de 4 jaargetijden avond fotografie en sport voetbal en basketbal ik doe dat met de Sony cybershot DSC- HX400V en met mijn mobieltje de Samsung galaxy K-Zoom maar mijn grote wens is toch wel werken met een spiegelreflex camera de volgende stap voor mij.
Bij deze wil ik je hartelijk bedanken dat ik het e-book mocht downloaden en doornemen.

Met Vriendelijk Groet,
Jacob Schenkel , Groningen


Door Christine lepoutre op 26 april 2016

Ja hoor heel interessant. Het helpt mij goed vooruit. Moet nog veel leren.
Groetjes


Door Christine lepoutre op 26 april 2016

Ja hoor heel interessant. Het helpt mij goed vooruit. Moet nog veel leren.
Groetjes


Door Richard op 27 april 2016

Ik heb het gelezen en vind het duidelijk maar zal veel moeten oefenen, mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar natuurfotogtafie en macro, dit vind ik erg leuk, maar ik weet niet of ik dat goed kan doen mijn camera, een Nikon coolpix 6, maar ik ga aan de slag.


Door Richard op 27 april 2016

Ik heb het gelezen en vind het duidelijk maar zal veel moeten oefenen, mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar natuurfotogtafie en macro, dit vind ik erg leuk, maar ik weet niet of ik dat goed kan doen mijn camera, een Nikon coolpix 6, maar ik ga aan de slag.


Door Agaath op 29 april 2016

Heel duidelijk en begrijpelijk ,zo kan ik eerst mooi oefenen met deze info ,zolang ben ik nog niet bezig met fotografie maar vind het ontzettend leuk om te doen!!!


Door Agaath op 29 april 2016

Heel duidelijk en begrijpelijk ,zo kan ik eerst mooi oefenen met deze info ,zolang ben ik nog niet bezig met fotografie maar vind het ontzettend leuk om te doen!!!


Door Thierry op 29 april 2016

Ik heb het boek al even overlopen en ik vind het heel interesant. Ik kan er ook redelijk veel uit gebruiken voor onderwaterfotografie. Hoewel daar natuurlijk de moeilijkheid speelt hoe je best je flitsers plaatst om zo weinig mogelijk stof te hebben maar voor de rest is het top!


Door Wim Bergman op 2 mei 2016

Voor deze specialistische tak, waar ik ook met veel plezier aan doe, is er pas een prachtig boek van Alex Mustard uitgekomen. Wel in het engels….


Door Thierry op 29 april 2016

Ik heb het boek al even overlopen en ik vind het heel interesant. Ik kan er ook redelijk veel uit gebruiken voor onderwaterfotografie. Hoewel daar natuurlijk de moeilijkheid speelt hoe je best je flitsers plaatst om zo weinig mogelijk stof te hebben maar voor de rest is het top!


Door Wim Bergman op 2 mei 2016

Voor deze specialistische tak, waar ik ook met veel plezier aan doe, is er pas een prachtig boek van Alex Mustard uitgekomen. Wel in het engels….


Door Tjaard op 1 mei 2016

Ik heb het boek al even doorgelezen, en ben weer een paar zeer bruikbare tips tegen gekomen waar ik lekker mee aan het werk kan. De uitleg was ook zeer duidelijk ,super. kortom leerzaam boekje Laura
Vriendelijke groet Tjaard


Door Tjaard op 1 mei 2016

Ik heb het boek al even doorgelezen, en ben weer een paar zeer bruikbare tips tegen gekomen waar ik lekker mee aan het werk kan. De uitleg was ook zeer duidelijk ,super. kortom leerzaam boekje Laura
Vriendelijke groet Tjaard


Door Pasco en Lisette Kas op 1 mei 2016

Beste Laura,
Ik heb het E-book “de 10 basisstappen van fotografie”ontvangen. Het is zowel voor mijn vrouw als voor mij. Complimenten hoe je het allemaal hebt beschreven. Zeer begrijpelijke taal en dus goed te volgen. Overigens het is m.i. in principe voor iedereen een welkome aanvulling op de bestaande kennis en maakt de hobby nog leuker.
Met vriendelijke fotogroet,
Pasco


Door Pasco en Lisette Kas op 1 mei 2016

Beste Laura,
Ik heb het E-book “de 10 basisstappen van fotografie”ontvangen. Het is zowel voor mijn vrouw als voor mij. Complimenten hoe je het allemaal hebt beschreven. Zeer begrijpelijke taal en dus goed te volgen. Overigens het is m.i. in principe voor iedereen een welkome aanvulling op de bestaande kennis en maakt de hobby nog leuker.
Met vriendelijke fotogroet,
Pasco


Door Wim Bergman op 2 mei 2016

Leuk boek, en er zitten zeker opmerkingen in waar ik wat mee kan! Ik houd me vooral bezig met (onderwater)natuurfotografie, en dat is natuurlijk een hele speciale tak van sport.. Het is een prima initiatief en ik heb ook de link al aan meerdere mensen doorgegeven.


Door Wim Bergman op 2 mei 2016

Leuk boek, en er zitten zeker opmerkingen in waar ik wat mee kan! Ik houd me vooral bezig met (onderwater)natuurfotografie, en dat is natuurlijk een hele speciale tak van sport.. Het is een prima initiatief en ik heb ook de link al aan meerdere mensen doorgegeven.


Door De Wannemacker Danny op 9 mei 2016

ik heb al eens vlug het boek wat overlopen (nog geen tijd gehad te lezen)en heb al heel wat bruikbare tips gevonden die mij zeer nuttig zijn,dank u voor uw e-book


Door De Wannemacker Danny op 9 mei 2016

ik heb al eens vlug het boek wat overlopen (nog geen tijd gehad te lezen)en heb al heel wat bruikbare tips gevonden die mij zeer nuttig zijn,dank u voor uw e-book


Door Wouter op 11 mei 2016

Bedankt voor het boek, Laura. Alhoewel ik al enkele jaren bezig ben met mijn DSLR (Nikon D3200 met voornamelijk 16-85 en 35mm), heb ik er toch heel wat nuttige info kunnen uithalen. De volgende stap voor mij is fotobewerking. Ik heb dit tot nu toe zelden of heel beperkt toegepast, maar begin er nu ook de mogelijkheden van in te zien. Groetjes, Wouter


Door Freddy De Mey op 11 mei 2016

Alhoewel ik al geruime tijd bezig ben met fotografie heb ik in het E- boek “De 10 basisstappen van fotografie” nog nieuwe dingen ontdekt.


Door Freddy De Mey op 11 mei 2016

Alhoewel ik al geruime tijd bezig ben met fotografie heb ik in het E- boek “De 10 basisstappen van fotografie” nog nieuwe dingen ontdekt.


Door hans op 11 mei 2016

Sorry ben er nog niet aan begonnen
heel veel gewerkt en nog
moet zo weer weg sorry


Door hans op 11 mei 2016

Sorry ben er nog niet aan begonnen
heel veel gewerkt en nog
moet zo weer weg sorry


Door Martin op 11 mei 2016

Hallo Laura,
Heb nog geen tijd gehad om aan je E-book te beginnen.


Door Marnik op 21 mei 2016

Ik gebruik Photoshop en die pdf was natuurlijk goed om eens te door nemen en toch wel iets van op te steken maar om nu lessen te gaan volgen daar heb ik geen tijd voor en niet dadelijk goesting naar voor het gene ik maar die met fotografie, maar die >E-book was wel interessant heb er wel een en ander uit gehaald die interessant was


Door Marnik op 21 mei 2016

Ik gebruik Photoshop en die pdf was natuurlijk goed om eens te door nemen en toch wel iets van op te steken maar om nu lessen te gaan volgen daar heb ik geen tijd voor en niet dadelijk goesting naar voor het gene ik maar die met fotografie, maar die >E-book was wel interessant heb er wel een en ander uit gehaald die interessant was


Door ELS CUIJPERS op 21 mei 2016

Ben begonnen met het Ebook te lezen maar heb er nu alveel van geleerd ga er zekers nog meer van leren . En vooral in de vakantie zullen al die goede tis zeker de moeite waard zijn…bedankt Laura ..


Door ELS CUIJPERS op 21 mei 2016

Ben begonnen met het Ebook te lezen maar heb er nu alveel van geleerd ga er zekers nog meer van leren . En vooral in de vakantie zullen al die goede tis zeker de moeite waard zijn…bedankt Laura ..


Door Laurent op 22 mei 2016

Dag Laura,
Zeer nuttige tips en goed voorgesteld, ik zie uit naar wat volgt !!


Door Laurent op 22 mei 2016

Dag Laura,
Zeer nuttige tips en goed voorgesteld, ik zie uit naar wat volgt !!


Door Ligtvoet Téjo NP op 23 mei 2016

Ik heb de 50 handige tips gelezen. Ik vond dit een goeie geheugen opfrisser ……………Zo van o, ja das waar ook, daar had ik niet meer aan gedacht.

Bedankt, Téjo.


Door Toon op 24 mei 2016

Is ergens iets fout gegaan. Heb het e-boek nog niet kunnen downloaden.


Door Toon op 24 mei 2016

Is ergens iets fout gegaan. Heb het e-boek nog niet kunnen downloaden.


Door Jean-Paul op 25 mei 2016

Dag Laura.
Ik heb het E book goed kunnen downloaden en gelezen. Het boekje is vlot geschreven en vol met leuke en handige tips. Ook als ervaren fotograaf kon ik er toch enkele goede tips uithalen. Ikzelf fotografeer nog altijd analoog, dus risicovol en langzaam foto’s maken. Maar het is dus het resultaat uiteindelijk die telt, en daar heb ik dus door jouw tips terug iets van geleerd, dank je wel.


Door Jean-Paul op 25 mei 2016

Dag Laura.
Ik heb het E book goed kunnen downloaden en gelezen. Het boekje is vlot geschreven en vol met leuke en handige tips. Ook als ervaren fotograaf kon ik er toch enkele goede tips uithalen. Ikzelf fotografeer nog altijd analoog, dus risicovol en langzaam foto’s maken. Maar het is dus het resultaat uiteindelijk die telt, en daar heb ik dus door jouw tips terug iets van geleerd, dank je wel.


Door Steven op 26 mei 2016

Na m’n cursus “Digitale Fotografie” in de avondschool, een leuke aanvulling.


Door Steven op 26 mei 2016

Na m’n cursus “Digitale Fotografie” in de avondschool, een leuke aanvulling.


Door Max op 27 mei 2016

De download is misgegaan daarna opnieuw proberen, geeft het probleem dat het e-mail adres al geregistreerd is


Door Max op 27 mei 2016

De download is misgegaan daarna opnieuw proberen, geeft het probleem dat het e-mail adres al geregistreerd is


Door Rene op 30 mei 2016

ik ben beginnend fotograaf heb in het verleden wel wat zwart/wit fotografie gedaan zoals ontwikkelen en fotograferen maar wil me nu in het digitalefotowereld wat meer en beter verdiepen ik hoop hier wat tips en triks te leren


Door Rene op 30 mei 2016

ik ben beginnend fotograaf heb in het verleden wel wat zwart/wit fotografie gedaan zoals ontwikkelen en fotograferen maar wil me nu in het digitalefotowereld wat meer en beter verdiepen ik hoop hier wat tips en triks te leren


Door Robert op 2 juni 2016

Kan helaas de ebook niet openen mijn pc herkend hem niet helaas


Door Robert op 2 juni 2016

Kan helaas de ebook niet openen mijn pc herkend hem niet helaas


Door Peter op 3 juni 2016

Hoi Laura,
Een compliment voor dit hele leuke initiatief.
Ik heb het E-boek gelezen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik “wat meer had verwacht” als het om technische zaken gaat. Misschien een vervolg? Ik houd me aanbevolen


Door Peter op 3 juni 2016

Hoi Laura,
Een compliment voor dit hele leuke initiatief.
Ik heb het E-boek gelezen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik “wat meer had verwacht” als het om technische zaken gaat. Misschien een vervolg? Ik houd me aanbevolen


Door peter op 3 juni 2016

Sorry nog geen tijd maar ikga binnenkort beginnen


Door peter op 3 juni 2016

Sorry nog geen tijd maar ikga binnenkort beginnen


Door Geraldine op 8 juni 2016

Ik ben er helaas nog niet aan toe gekomen maar ga er zeker mee aan de gang samen met me dochters


Door Geraldine op 8 juni 2016

Ik ben er helaas nog niet aan toe gekomen maar ga er zeker mee aan de gang samen met me dochters


Door Ingrid Vander Sloten op 11 augustus 2016

Ik gebruik mijn fototoestel louter als hobby maar toch vind ik uw boek handig. Het E-book is nog niet volledig gelezen maar heb toch alvast enkele handige tips gevonden.
In september volg ik een module landschapsfotografie. Met uw boek in de aanslag is dit alvast een goede start.


Door Gerard op 7 februari 2017

Hallo Laura,
Ik kom nog uit tijdperk van de filmrolletjes en heb sinds mijn pensioen het fotograferen weer als hobby opgepakt maar nu digitaal.
Dus alle informatie is welkom en heb daarom je E-book de 10 basisstappen van Fotografie gedownload. Ga binnenkort dus ook beginnen aan de cursus Photoshop die bij je van start gaat. Wie weet kan ik de oude weetjes dan digitaal bewerken.


Door Chris op 10 februari 2017

Natuurlijk heb je er wat aan, al was het maar om de geheugen op te frissen.


Door John op 5 maart 2017

Ik heb je ervaringen uitgeprint.
Dit werkt voor mij makkelijker lezen als van een scherm.
Er stonden meteen al oefeningetjes in die ik heel bruikbaar vond.
Ik ben er heel blij mee. Dank alvast.
Inmiddels ook de 1e stapjes Photoshop 7.0 gedaan. (dankzij schoonvader)
Hoop dat je hier ook en stappenplannetje kan geven.


Door Karel Modderman op 17 juli 2017

Hallo Laura,
Heb het e-book gedownload en gelezen.
Mooi boekje met heel veel handige informatie.
Bedankt hiervoor.
Ben sinds kort bezig met een cursus van “Moor Fotografie” en moet nog een hoop leren.
Heb inmiddels ook het programma en boek van Lightroom, dus nog genoeg te doen.


Door Jane op 3 oktober 2017

Zeer leerzaam boek. Ik kan hier veel uit leren en geweldig dat er oefeningen in zitten. Dit motiveert om aan de slag te gaan en jezelf uit te dagen!


Door Laura op 6 oktober 2017

Hi Jane,

Fijn dat je hier wat aan hebt en dat het je motiveert! Enjoy!

Groeten,
Pay Kolmus – Fotografie Uitdaging


Door Adri op 10 februari 2018

Hallo Laura doe al enige tijd aan fotografie voornamelijk natuur, maar na deze begeleiding gaat er een andere wereld voor me open gebruikte meestal de automaat. Dank voor deze.


Door Laura op 26 februari 2018

Fijn dat je nu meer mogelijkheden ziet. Graag gedaan Adri!

Plaats een reactie


*