Gratis flitsgidsje 'Fotograferen met Flitslicht' 

Ga snel zelf aan de slag met de tips en voorbeeldsettings!

Dit ga je ontdekken in de flitsgids! 

  • Hoe je aan de slag kunt gaan met de reportageflitser
  • Waarom de bouncemethode één van de beste manieren is om te flitsen
  • Hoe je met verschillende lichtomstandigheden om kunt gaan
  • Hoe je met studioflitsers kunt gaan werken
  • Welke accessoires er allemaal zijn en hoe je die in kunt zetten
  • Ga aan de slag en leer portretteren als een pro!
50%
Meld je aan op onze nieuwsbrief en ontvang dit e-book als welkomstgeschenk!
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden
Download

Mijn naam is Laura de Haan en ik werk al jarenlang als zelfstandig fotograaf. Ik weet dat het in het begin lastig is om goed te leren flitsen en om te gaan met verschillende soorten lichtomstandigheden. Met deze gratis gids wil ik het voor jou wat makkelijker maken.

Als je jezelf aanmeldt voor mijn mailinglijst ontvang je het e-book en mailtjes met nog meer informatie en tips over flitsen en fotografie.

Paul Dekkers

Heb `De Flitsgids' gelezen en vond deze zeer inspirerend. Het geeft inhoudelijk een algemeen en goed beeld over hetgeen ik graag wil weten als ik flitslicht wil inzetten.

Vooral de linkjes die je eraan toevoegd geven voor mij een meerwaarde door met name de opstellingen bij studiolicht opstellingen en resultaten. Daardoor ben ik ook de wegwijzer van mijn eigen flitsunit binnenstebuiten aan het keren om te begrijpen wat flitsen nu eigenlijk betekent.

Jan Slaats

Hoi Laura.

Bedankt voor je E-book. Nu na mijn pensionering wil ik me wat meer gaan verdiepen in de techniek achter een goede foto. Jouw E-book zal me hierbij zeker gaan helpen. 

Het is goed leesbaar en er staan goede fototips in voor mensen zoals ik, bij wie een goede foto tot nu toe nog teveel van het toeval afhangt. Ga zo door.

Jacqueline

Hallo Laura,

Bedankt voor je mooie en duidelijke e-book. Geweldig dat er nog mensen zijn die iets met iemand willen delen zonder er geld voor te vragen. Mijn dochter is pas begonnen met fotografie met 3 vriendinnen, ik heb hun jouw adres ook doorgestuurd omdat ik denk dat ze veel aan je boek zullen hebben. Nogmaals bedankt en veel succes verder, ga zo door!

Groetjes,

Jacqueline

Leuk, ik wil het gidsje ontvangen!

50%
Meld je aan op onze nieuwsbrief en ontvang dit e-book als welkomstgeschenk!
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden
Download